jennielie

Jennie-Lie

När tar det slut?

Ja igår kväll fortsatte det, sjukdomarna. Leia fick 40 graders feber så självklart fick de vara hemma idag. Men att hålla barnen inne, hemma, när de ändå är pigga har vi gjort flera flera veckor. Och det är tufft. Kreativiteten att hitta på saker är borta nu, vi har gjort allt känns det som.

Tack och lov kunde Hampus mamma vabba med mig idag då Hampus hade en utbildning hela dagen. Så hon kom med lite energi och har hjälpt mig massvis.

Försöker intala mig själv att det är okej att vara trött nu, trött på sjukdomar, trött på vab och trött på att inte kunna planera något för att barnen är sjuk.

Hjälp mig, vad är era bästa vab tips? Eller tips för att slippa vabba?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Också hemma och vabbar

  Hej, grattis till bebis! Hittade dig när jag väntade mina tvillingar som nu är två år och var så kul att hitta dig igen! Nu har ju du haft barn längre än mig så vet inte vad jag kan lära dig som du inte redan vet, men! jag samlar på mig nya leksaker/böcker hemma, som kan plockas fram när ungarna har feber men massa energi plus är gnälliga, eller andra anledningar till att dom måste vara hemma. Ofta utnyttjar jag grejerna som ” nya” flera gånger, barnen hinner ju glömma dom mellan gångerna om grejerna åker tillbaka in i garderoben:) kram och krya på er!

 2. Madde

  Åh. Känner med dig! 😔💗 Sen vädret är ju sådär att man helst inte går ut.
  De tips jag kan ge Dig är mysdagar i soffan med film och lite böcker. Vara extra snäll mot dig själv som mamma och ta hämtmat.
  Du är fantastisk och jag hoppas att ni snart ska få må bra.
  Krya på er! ❤️

stats