Jennie-Lie

Ni blir 4 år imorgon, stanna tiden!

För 4 år sen var det bara några timmar kvar innan jag skulle vakna av ett klick i magen och att sängen blev sjöblöt. Så oväntat men ändå så efterlängtat. Nu är det några timmar kvar innan ni fyller 4 år.

Det kan göra ont i mig när jag kommer på att ni inte längre är mina bebisar, för det är ni verkligen inte längre. Ni är två små människor som imponerar och inspirerar mig varje dag.

Vi hade kalas för er i helgen, hela vår familj var där. Leia när du vaknade så pigg och glad som du är varje morgon så var det första du sa ”Vilken härlig dag det kommer bli mamma”. Jag hoppas att du får fortsätta vakna på det sättet för alltid, jag ska försöka se till så att du kommer ha det så bra så du kan tänka så varje morgon.

Du pratar, som du pratar. Ditt tal är fantastiskt och det känns ibland som att jag sitter och pratar med en riktigt vuxen människa. Just nu gillar du att lära dig engelska också, du frågar vad saker heter på engelska och ibland kan du slänga ur dig ”bye bye” eller ett no. Jag ser så mycket framemot dina kloka tankar som jag ska få uppleva genom livet.

Och kläder, din absolut största passion just nu. Att lägga fram kläder eller föreslå kläder för dig är ett slöseri med tid. Du bestämmer helt själv och är det något som inte finns så kommer du på lösningar. I present från faster, Tompa, farmor, BO och faster Elsa så fick ni att ni ska gå i simskola i höst, och en randig baddräkt. Den baddräkten åkte direkt på och har sen varit på sen dess.

Älskade prinsessa så vacker du är!

Och Mattis, min mattis! Med ett hjärta gjord utav guld, aldrig har jag sett dig göra någon annan illa med flit. Med två syrror som både kan rivas och bitas ibland så sitter du där och tar det utan att göra något tillbaka. Att bli storebror har varit en otrolig resa för dig, aldrig har jag sett det band som du och Unni har. Ni bufflas och knuffas på det mest kärleksamma sätt jag någonsin upplevt.

Du är imponernade duktig när det kommer till att röra dig, du springer, hoppar, klättrar och utforskar världen med helt öppna sinnen. Du och också blivit en liten clown som gillar att dansa, grimasera och spexa så vi skrattar.

Varje kväll innan du somnar så säger du ”Godnatt mamma, jag älskar dig” och varje kväll så får jag tårar i ögonen. Även om världen vill att du ska växa upp till en hård, tuff man så ska jag göra mitt bästa för att du alltid ska få visa dina känslor. Du har tur som har din otroligt starka men känslosamma pappa att se upp till.

Älskade prinsen med dina vackra ögon som jag drunknar i.

Visst kan ni tjivas, ibland så det ryker ur öronen på mig, samtidigt så kan ni inte hålla er borta. Och när ni på kvällarna kryper ner i sängen tillsammans och vi hittar er i famnen på varandra, då är vi överlyckliga över att vi fick två på en gång. Att ni alltid kan hitta på bus och skoj med varandra. Ni har också börjat förstå det där med att skylla på varandra, och ibland är det svårt att hålla sig för skratt när man hittar ett bus och möts av två armar som pekar på varandra.

Nu kör vi ett år till och jag ser så framemot vad vi ska få vara med om för äventyr detta år, ni och er syster är det största och bästa äventyret som någonsin har hänt mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats