jennielie

Jennie-Lie

Norrlandspäron ett år

6 juni 2018 så tog vi dessa bilder, planeringen för podden var i full gång och jag hade bokat in min första intervju. Då hade jag tanken att det skulle bli max 12 avsnitt till en början, sen pausa och ta upp det sen. Nu har det gått snart ett år, vi är uppe i över 40 intervjuer och jag kunde aldrig någonsin tro att podden skulle växa så fort, att jag skulle få kontakt med så många otroliga föräldrar eller att jag helt enkelt inte skulle kunna pausa för det kommer in så många tips som gör att jag inte kan sluta.

Just nu planerar jag faktiskt för en riktigt rolig grej för att fira att podden blir ett år, jag kommer berätta mer alldeles alldeles snart. Jag hoppas verkligen att ni uppskattar det <3

Jag uppskattar iallafall er alla som lyssnar på podden, ni är helt fantastiska!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats