Jennie-Lie

Norrlandspäron poddtripp

Nu är vi iväg! Våra första 24 timmar på vår husvagnssemester är avklarade. Efter krångel med både bil, husvagn och planering så kom vi tillslut iväg. Och tog oss till Strömsund första natten.

Träffade härliga Linda, Hampus och Erik i polyfamiljen, blev bjudna på middag och sen gick familjerna iväg och handlade fredagsmys. Då kunde jag, Hampus och Linda passa på att spela in ett avsnitt till podden. Pratade såklart mycket om deras poly-förhållande, hur det funkar med tre föräldrar mm.

Natten blev dock lite kaos. Somnade när vi la barnen, men 00:00 vaknade jag av att husvagnen var iskall och fuktig. Något hade hänt med uppvärmningen så det var bara till att väcka Hampus och börja meka. Vi passade även på att äta lite godis och mysa medan vi höll koll på att husvagnen blev varm. Sen kröp vi ner, jag tillsammans med Unni och Mattis. Hampus och Leia sov i den bäddbara soffan!

Sen vaknade jag, supertrött (men min telefon låg på laddning borta hos Hampus), men en Unni som var klarvaken och en Mattis som även han började leka. Unni fick ner och krypa/stå på golvet och så hörde jag hur en rejäl bajs kom. Mattis kollade ut genom fönstret och konstaterade att det fortfarande var mörkt. Jaha en tidig morgon, kanske 06:30, tänkte jag.

Hampus ropade på Mattis och sa att han skulle lägga sig. Jag skrattade och sa att nej de är vakna. Okej, vill du se på min telefon? Frågade Hampus Mattis. Klockan är bara 03:07 så det är mitt i natten.

Vaaaaa??! Var min reaktion. Här har jag två klarvakna barn och klockan är bara 3!!! Jag som tvingat mig själv att vakna till liv, ställt in mig på att börja förbereda frukost och så är klockan 3? Jaja tillslut så somnade båda barnen om, perfekt tänkte jag, sovmorgon imorgon.

06:30 vaknade jag av att Leia var superkissnödig och bara mamma fick följa med. Om jag var trött? Jaaaa!!! Tortyr! Jag funkar verkligen inte om jag inte får sova.

Galet mysigt med familjefrukost i husvagnen iallafall!

Nu har barnen precis somnat i vagnen och jag hoppas på en lugnare natt utan blöjbyten, vakna barn och vaken mamma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats