Jennie-Lie

Stickan…

Idag är det min mammadag, jag älskar mina mammadagar, mycket mer än vad jag gjorde förra gången. Ska skriva mer om det här i ett eget inlägg.

Men idag är iallafall jag och Unni hemma, och jag håller på att städa sånt som man aldrig hinner städa. Typ barnens korgar med vantar, mössor, lådor i köket och nyckelskåpet (hur kan man ha så många nycklar som man aldrig använder?). Iallafall så i vår allt i allo låda i köket så hittade jag graviditetstestet vi tog med Unni. Jag har haft så dåligt samvete, tog nämligen bilder på kvällen när vi plussade, men sen precis just då så bestämde jag mig för att uppdatera min telefon och tänkte inte på att bilderna som va nytagna försvann. Och när jag sen dagen efter upptäckte det och skulle ta nya kort så var texten borta. Sen har det legat i den där lådan, jag har inte haft mage att slänga det, tänkte köpa ett nytt test bara för att få det på kort, men det blev aldrig av. Så nu får bli en sån här bild istället!

Världens bästa sticka som visade att vi skulle få ännu ett hjärta till familjen. Nu äntligen kan jag ta och slänga iväg den och ändå känna att jag har ett kort på den!

Vilka konstiga fixidéer man har ibland alltså! Har ni gjort något liknande?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela

    Jag har sparat alla graviditetstest och lagt i ett minnes skåp. Skrev datum på dom så jag kommer ihåg när vi plussade😍😁
    Ps.. dom luktar inte😅

stats