Jennie-Lie

Nu är jag redo för ett till barn

Ikväll är jag lite extra lycklig i själen, och lite lugnare inför att bli trebarnsmamma (hur gammal låter inte jag?).

Idag gjorde jag något som jag sen trollen kom har haft i huvudet. Jag har nämligen tänkt att den dagen jag klarar av att vara själv på badhuset med barnen, den dagen kan vi börja skaffa syskon.

Nu blev det ju lite bakvänt då syskonet redan flyttat in i magen, men hur som helst så idag var jag och trollen på badhuset själva! Jag hade inställningen att vi kanske skulle vara där 5 minuter om det blev för kaosigt, att bada ska vara roligt för alla. Men det gick hur bra som helst och vi var där i över två timmar. Lyckan över att ha två så duktiga barn, och stoltheten över att våga. 

Däremot så lämnade jag mobilen hemma för att ha en sak mindre att hålla reda på, så att det blev inga bilder. Men bjuder på en bild på trötta och nöjda troll! Älskar er mer än ni någonsin kan förstå! Bästa små troll!

Och lilla syskonet i magen, nu är jag redo för dig! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej och grattis till din graviditet! Undrar om ni kommer ta reda på kön på bebisen eller hur ni tänker kring det? Tack för en mysig blogg som alltid är rolig att läsa, ni verkar vara en mysig familj <3

  1. jennielie

   Tack fina du! <3
   Vi har faktiskt inte helt bestämt oss kring detta än! Vi har ju en av varje, så egentligen så spelar det absolut ingen roll vem det är som ligger i magen. Samtidigt så är jag sjukt nyfiken!!! Hur skulle du gjort? 😉 <3

   1. Sara

    Förstår det men man är ju nyfiken. Vi valde denna gång att inte ta reda på vad ”filuren” va för något. Å de va så kul överraskning sen när han kom ut så jag hoppas att jag kan hålla mig nästa gång också.

   2. Sara

    Förstår det men man är ju nyfiken. Vi valde denna gång att inte ta reda på vad ”filuren” va för något. Å de va så kul överraskning sen när han kom ut så jag hoppas att jag kan hålla mig om det blir en nästa gång också.

stats