Jennie-Lie

Nya podden – Norrlandspäron

Imorgon släpper jag äntligen första avsnittet av podden jag jobbat med ett tag nu, Norrlandspäron. Jag saknar helt enkelt en bra föräldrapodd där man pratar lite mer om hur det är att vara förälder i Norrland. Plus att jag är lite less på att bara prata om mig själv, och älskar att snacka barn, förlossningar och graviditeter med andra. Så nu gör jag det framför er, varje onsdag kommer ni kunna lyssna på ett nytt avsnitt, och i varje avsnitt har jag en ny gäst.

Planen är att det släpps imorgon 07.00, via Acast men jag hoppas också jag får till så den kommer upp på alla andra plattformar som Podcaster mfl. Håll tummarna för att tekniken är med mig!

Morgondagens avsnitt är med Hampus (SÅKLART). Mycket för att ni ska få lära känna oss ännu bättre, och om det trillar in några nya så kan de få veta lite mer om mig och min familj.

Vi kommer prata om hur det var att få beskedet om tvillingar, utmaningar med det, oplanerad graviditet och livet i allmänhet som trebarnsföräldrar och om mina förhoppningar kring podden.

MISSA INTE NORRLANDSPÄRONS FACEBOOK SIDA, Där kan ni hänga med innan jag träffar mina gäster, ställa frågor, tipsa och kanske till och med diskutera spännande ämnen inom föräldraskap.

Jag hoppas ni tycker det verkar spännande, kan ni inte snälla rara gulliga isåfall klicka på hjärtat eller lämna en kommentar. // En väldigt nervös J-L

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irene Hedin

    Hej!
    Läste om din familjeblogg i ÖP, och tänkte att du kanske är intresserad av att veta om min verksamhet för barn och familjer. Teater Dockan och Jag. Berättar med hjälp av dockor och annan rekvisita, med efterföljande skaparverkstad. Om du vill veta mer, kan du ge mig din mailadress, så får du veta vad som är aktuellt just nu.

stats