Jennie-Lie

Nya skor – tack Oskar

Vi fick höra av våra förskolelärare att Mattis stått och gråtit i veckan för han inte haft springskor på förskolan (hela gräsmattan har varit en lerpöl så stövlar har varit enda alternativet). Vi försökte klämma in att hinna handla det till dagen efter men det gick helt enkelt inte.

När vi vaknade på morgonen så började vi fundera på om vi kunde ha ärvt några som kunde passa, Leia kunde säkert ha Mattis gamla, men till Mattis. Då kom vi på att vi för länge sen, tror det var förra julen (alltså 2016)?, fick tvillingarna skor av deras gudfar Oskar som just då var alldeles för stora, och sen legat i sina lådor på deras rum. Undrar just vad det är för storlek på dem?

Vi gick och kollade lite försiktigt, så inte Leia och Mattis skulle se dem och sen kanske de inte passade. Då hade dagen varit förstörd! Jag kikade i Leias skor, 23 1/2, alltså helt perfekta då hon har 23-24 på skor just nu. Hampus tog Mattis skor, frågade lite försiktigt vilken storlek Mattis har, 27 svarar jag. Och som magi så har alltså Oskar köpt stl 27 till Mattis.

Alltså förstår ni turen? Att vi kom på att vi hade skorna? Att Oskar köpt precis rätt storlekar, till precis rätt säsong? Vi är skyldig Oskar det största tacket någonsin, och nu vägrar de ta på sig några andra skor. Hur coola är de förresten inte?

Vet inte hur deras magiska gudfar kunde ha sån stenkoll över ett år i förväg? Jag är djupt imponerad, jag som knappt vågar köpa kläder bara säsongen innan och om jag gör det så blir det ändå fel!

Är ni bra på det där med att matcha in storlekar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats