jennielie

Jennie-Lie

Ojoj

Vi fick ett mail idag med meddelande om att förskolan stänger imorgon pågrund av magsjuka. Tydligen väldigt många som fått det under veckan och även pedagoger så nu får lokalerna lång helg och städas ordentligt för att det inte ska ta om.

Känns bra ändå att de gör så, men jag är på helspänn här hemma. Har en planerad tripp till Stockholm på söndag, och jag vill verkligen slippa magsjuka här hemma.

Har nästan blivit lite rädd för magsjukan sen barnen kom. Vi har ju haft det ett dygn alla fyra när barnen var 7 månader (5 korrigerad) och det var bland det värsta jag varit med om. Och tänk att ha två friska barn medan man själv ligger magsjuk, nej fy! Vad gör man då? Knappast någon som anmäler sig frivilligt till att leka med barnen så man får ligga och spy i fred!

Hur har ni överlevt era magsjukor med barn? Vi har iallafall laddat upp med Cola och vätskeersättning. Om vi nu skulle ha oturen att bli smittade. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa

  Jag har också haft magsjukeskräck och förra vintern slog den till! Jag och mina då ettåringar och fyraåringen ensamma över helgen. Först började ena ettåringen och kvällen efter vi andra. Jag fick sätta mig i duschen med två kräkbarn, tre hinkar och en iPad.. Det jag vill få sagt är att allt går! I situationen så löser man den! Jag styrde upp det och det gör ni med! Vätskeersättning, klorin och plasthandskar kommer du långt på😊

  1. jennielie
   jennielie

   Åh jisses vilket jobb du gjorde!! Fyyyy!!! Ja man tar sig igenom det, men ändå är man så nervös 😂❤️

stats