Jennie-Lie

På äventyr

Inlägget är ett samarbete med Hyber.com

Våra helger består ofta av att hitta på nya äventyr för barnen, det låter kanske mer avancerat än vad det är. Förra veckan tog vi tillexempel med oss barnen ut på tomten, och sen lät vi de bestämma vart vi skulle gå.

IMG_2379Leia och Mattis påväg på äventyr. Mattis har skaljackan och Leia har fleecejackan på sig från Hyber

Det blev såklart en runda till fåren, som vi har turen nog att bara ha på baksidan hemma. Där de ställde sig och höll varandra i handen och sjöng bä bä vita lamm. Sen fortsatte vi till lekparken innan vi gick hem och drack lite varm saft i trädgården. Lagomt med äventyr för både två små troll och deras gravida mamma.IMG_2381

Jag fick en fråga om hur Isbjörnskläder är i storlekarna. Vi har tagit stl 92 i paketet som både Leia och Mattis har fått testa. Mattis ligger normalt på 98 i kläder men både jacka, byxa och overall funkar superbra. Så lite stor i storlekarna är dem. Leia som däremot drar 80/86 i vanliga fall kan ha fleecejackan (den är såklart lite lång men går att rulla upp ärmarna utan problem) men ytterkläderna drunknar hon i.

 

Vill ni också pröva på Hyber så ange JENNIELIE15 och få 15% rabatt på en 12 månaders prenumeration på alla blåa paket! Rabatten är giltig till och med tisdag 31/10, så passa på! 

Inlägget är ett samarbete med Hyber

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats