Jennie-Lie

Så dåliga

Det första vi sa igår morse var,  åh så skönt att vara hemma. Efter vår långe tupplur klev vi upp, och bestämde oss lite snabbt för att åka in till stan för att fika/äta sen lunch och handla till middagen. Planerade in en myskväll i soffan.

Men när vi bytte om bilar med mamma och pappa (flyttade bilbarnstolar) så kom det fram att det behövdes lite akut snickerier i vår stuga. Och min pappa hade varit och hjälpt Hampus hela veckan med vår panel. Så då bestämde vi för att åka hem, packa om och sen åka till stugan.

Så istället för att laga en mysig middag tillsammans hemma så blev det pizza på baksidan (minst lika mysigt). Innan vi packade om och åkte iväg.
När vi kom fram så sprakade brasorna inne i stugan. Och vi kröp ner och la oss och tittade på brasan i vardagsrummet där vi sov.

Sen blev det kvällsfika innan vi kröp ner och sov. En bökig natt med två barn som inte riktigt kom till ro, men supermysigt att få vakna upp i stugan, tända en brasa igen och kolla på tv innan arbetsdagen ute i solen satte igång.

Nu är vi iallafall äntligen hemma, barnen sover gott och jag och Hampus ska sätta oss i soffan och njuta av någon timme lugn och ro tillsammans. Tur att vi båda älskar när det händer saker, och att livet bjuder på massa härliga överraskningar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats