Jennie-Lie

Sån mysig helg

Vi har haft världens lugnaste helg hemma. Bara njutit, träffat familj och vänner och varit ute i snön!
Det är så behövligt att ibland hålla ner på planeringen, även om jag tycker det är sååå svårt. Igår eftermiddag blev det lite att göra iallafall, först var det kalas som Leia och Mattis skulle på. Sen var det dansskola.

Förra veckan var ju Mattis lite blyg (hans egna ord efter dansskolan). Och jag fick haka på en hel del under övningarna. Igår kunde jag sitta ner och bara titta på, målet är att kunna sitta utanför och vänta där. Jag tror det kommer gå tillslut.

Så himla mycket snö här i Östersund just nu! Om ni vill se världens mysigaste film som jag spelade in medan vi skottade snö så kika in på min instagram. 

Det svåra med det här med aktiviteter är ju tiden att passa, då ska vi alltså varje vecka samma tid vara på plats. Men det känns värt att ha det nu när barnen nästan är 4 år. Vad tycker ni? Gör era barn några aktiviteter på veckorna?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats