Jennie-Lie

Sista Frejasamtalet

Idag klev vi in i vecka 40! Så galet! Idag var också vårt sista samtal med Freja barnmorskan, vi var inne i ett förlossningsrum och vi testa olika förlossningsställningar och verktyg. Pratade om smärtlindring och gick igenom hela förloppet.

Och det kändes faktiskt helt okej, jag är fortfarande rädd och nervös för att jag inte har en aning om vad som väntar. Men äntligen kan jag också känna en nyfikenhet och spänning kring det och det är inte alla gånger vi pratar om det som jag får mina panikattacker.

Efter frejabesöket så hämtade vi upp barnen från mormor och morfar som hade varit snäll och kört dem till stan. Och sen åkte vi och tog en fika och njöt av den vinterklädda staden.

Nu väntar middag hos Hampus pappa. Ska försöka orka dra på mig lite smink och platta håret, det är allt fix jag orkar med just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vad skönt att du känner dig lugnare 🙂 Jag hade inte heller några förväntningar men hoppades på en kort förlossning och enbart med lustgas. Det gick ju sådär. Jag testade både TENS, lustgas och fick till slut epidural men hon kom ju ut iaf, med sugklocka 🙂

  2. JW

    Åh, skönt att höra att det känns annorlunda inför förlossningen! Och vad fint ni har det med snö! Så avundsjuk… Här har det liksom varit novembergrått sen länge.

stats