jennielie

Jennie-Lie

Skruvandet har börjat

Godmorgon,

Ni vet förra veckan när vi var till ikea? Nu har vi äntligen börjat skruva lite med möblerna hemma. Kolla bara vilken bra hjälp vi får.

IMG_1727 IMG_1726

Lampor till sovrummet, så vi kan läsa barnens godnattsaga Pettsson och pannkakstårtan (den enda som gäller på kvällarna) utan att ha hela rummet tänt. Blev så himla mysigt och barnen gillade verkligen att ha lamporna tända.

 

Ni ser ju förresten att blöjorna är på här, vi har inte orkat ta tag i det här med att bli blöjfri nattetid, det känns inte alls jobbigt att de behöver blöjor på nätterna. 75% av mornarna är blöjorna torra nu, och de kissar de första de gör när de vaknar. Men vi behöver vår sömn och att byta lakan ihela sängen resterande 25% av nätterna är inte ett alternativ. Dessutom är det skönt att våra små troll inte blir stora för snabbt, ibland vill jag bara pausa tiden och få se deras små blöjrumpor kuta omkring. Men snart har vi ju en ny liten blöjrumpa här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa S

    Iris har oxå blöja på natten fortfarande. Brukar ju ta lite längre tid att bli torr på natten. Går det bra för dem att vara utan på föris oxå?

stats