Jennie-Lie

Släpp in vårljuset

Inlägg i annonssamarbete med Bygghemma.se

Är det inte helt underbart att vi har passerat de gråaste och mörkaste tiderna, och att våren sakta men säkert är påväg. För mig som fotar mycket så är våren det mest fantastiska med det härliga ljuset. Man får mer timmar på sig att ta bilder och dessutom känner jag att inspirationen bara kommer till mig tillsammans med ljuset.

Ni har fått följa med på vår renoveringsresa här inne, vi bor i en villa från 50-talet som vi renoverat invändigt och utvändigt. Fortfarande är det endel saker kvar, men det vi verkligen försöker tänka till på är just att släppa in så mycket ljus vi bara kan i alla rummen.

Kolla bara va mycket roligare det blir att fota när man får in lite ljus! 

Ett av rummen som jag faktiskt är mest nöjd med är vårt badrum, vi valde att göra en duschvägg i glas som gjorde att duschen blev tillräckligt stor för att få in en badbalja och kunna duscha med båda barnen samtidigt. Snickarna ville först bygga igen fönstret som satt i badrummet då det var ruttet, men vi frågade om det inte gick att lösa på något sätt.
Jo då, ett PVC fönster fixade det åt oss! Det är nämligen helt underhållningsfritt och går att forma som man behöver. Så vi skräddarsydde ett fönster, kaklade in det så vi även fick en naturlig hylla för alla produkter PLUS det otroligt härliga ljusinsläppet utifrån, fönstret är matt så man inte kan se den som duschar men lika mycket ljus får man in iallafall. Det bästa är morgonduscharna då vi har soluppgången precis utanför fönstret, magiskt att få börja dagen så. Och eftersom vi har en glasvägg så kommer ljuset in i hela badrummet, perfekt när man ska sminka sig.

Praktiskt fönster som även gav oss den perfekta hyllan!

Nästa steg hemma är också att byta ut flera av våra fönster och då har vi kollat på just PVC-fönster, eftersom det är underhållningsfritt. Du slipper alltså hålla på att skrapa färg och måla om fönsterramen. Det betyder desto mer tid med familjen. Vilket vi, efter några års renoverande, verkligen vill ha! Ni hittar flera praktiska PVC-fönster hos Bygghemma.

Åh jag kikade igenom gamla bilder på badrummet och hittade denna, här ser ni badbaljan och glasväggen. PERFEKT när man badar eller duschar fler barn!

Har ni något rum hemma där ni är extra nöjda med ljusinsläppet?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats