Jennie-Lie

Status i livet

Hej du underbara!

Alltså jag hade tänkt att jag skulle uppdatera så mycket om vad vi gjorde i sommar. Men jag, eller min hjärna, behövde verkligen få ta semester. Därför har det varit helt tyst här inne. Jag har samlat energi, varit med familjen och skapat massa härliga minnen tillsammans. Nu är jag så redo för hösten och allt som kommer med den. Så här kommer en status uppdatering i livet.

Barnen mår fantastiskt bra, de var så peppade att leka med kompisar igår när de gick första dagen på förskolan. Mattis rör sig och hoppar precis som vanligt, Leia matchar ihop kläder (var kaos imorse när vi hade lämnat en tröja på förskolan) och Unni håller på att tränar talet för fullt.

Jag och Hampus mår också bra, jag skulle dock ljuga om jag sa att semestern inte har varit krävande. Vi båda är ganska slut efter att ha bollat tre barn, resor, aktiviteter och egenföretagande. Så att komma in i rutiner är nog väldigt bra för oss igen.

Jobb-mässigt så har jag så mycket på gång i höst och är riktigt redo för att äntligen få sätta igång!

Följer ni mig på instagram? Isåfall har ni redan sett att jag är på gång att lansera min alldeles egna, första, webbshop. Tucksters! En idé som jag slipat på länge och som jag själv har känt saknas. Alltså klisterlappar för att organisera hemma för barnen, allt är symboler så att barnen förstår vart sakerna hör hemma. Så denna lanserar ALLDELES snart! Självklart ser jag till att du får en grym rabattkod när det är dags, och håller tummarna för att ni ska gilla idéen lika mycket som mig!

Leia och Mattis fick hjälpa till vid fotograferingen såklart. Fantastiska Sara Gärdegård har fotat!

Sen har jag äntligen hittat min partner i crime när det kommer till att jobba med sociala medier och innehåll, som är det som jag frilansar inom idag. Där håller jag på att tillsammans med Sara starta upp LEMAUN, en contentbyrå här i Östersund. SÅ JÄKLA KUL! Jag har ju jobbat med sociala medier och influencer marketing sen 2012 så det känns spännande att på riktigt bygga upp sitt egna erbjudande.


Även denna bild har Sara fotat, en varm sommarkväll när vi fotade för LEMAUN! 

 

Efter detta så har jag ju SÅKLART också bästa podden Norrlandspäron där det ska spelas in massa nya spännande avsnitt. Mitt första mål med podden nu i höst är att kunna dra in en bra samarbetspartner så jag kan anställa någon som klipper podden så jag kan lägga mer tid på själva intervjuerna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats