Tack och hejdå vabruari | Jennie-Lie
jennielie

Jennie-Lie

Annons

Tack och hejdå vabruari

JAG LEVER!!!!

Jag har inte orkat, eller kunnat för jag haft så ont i hela kroppen, öppnat datorn på ungefär tre veckor, förstår ni?? Vi tar det från början!

Måndag 11 februari hämtade vi hem Mattis som fått feber, hans feber steg och steg och trots alvedon så låg den på 41 grader. Så det var bara att packa ihop oss till akuten. Inget konstigt hittades och läkaren sa att det verkar vara flunsan. “Jaha tänkte jag” en förkylning (jag har aldrig haft influensan). Mattis fortsatte vara trött, febrig och lite hosta men inte så farligt. På onsdagkväll känner jag av min hals, och tänker att nu åker jag på det Mattis har. Och mycket riktigt på torsdag morgon så vaknar jag av feber, frossa och ont i halsen. Sen dess har jag sovit, hostat, kräkts, haft ont i öron, ögoninflammation och efter en vecka när jag fortsatte att bara må sämre så orkade jag mig till läkaren som gav mig domen lunginflammation. Så antibiotika på det, men samma natt vaknar jag och kan inte andas, så det blev akuten även för mig för att inhalera lite luftrörsvidgande och få antibiotika rätt in i blodet. Och efter det började det äntligen vända. I över 10 dagar låg jag, helt förstörd och kunde inte göra något.
Tack och lov att Hampus klarade sig hyffsat bra, för att barnen har också turats om med feber, öroninflammation, ögoninflammation, hosta, kräk och bara allmänt hängiga.


Pigga men sjuka barn som kom upp och visade mig hur fint de sminkat sig, enda kortet jag orkat ta dessa veckor.

Vi har även fått såååå mycket hjälp från våra familjer, och jag vet inte hur vi ska tacka dom. För att jag har verkligen inte fungerat. En hemsk känsla att inte kunna ta hand om sina barn, speciellt när de också är sjuka.

Sliten mamma och pappa men som nu är på andra sidan.

Idag är första dagen då vi har en normal vardag igen, jag jobbar, Hampus är hemma med Unni, Leia och Mattis är på förskolan. Så nu kan vi väl hålla tummarna för att våren och värmen kommer och skrämmer bort alla sjukdomar, för det här var inge roligt.

 

Hur har er februari varit? Har ni klarat er hyffsat?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Vattkoppor på båda barnen i två omgångar såklart så vab i 3 veckor här med. Första dagen tillbaka idag😂

  2. Paulina Gunnardo

    Bra rubrik! Hej då vabruari! Mja… vi körde igång vabruari i januari. Jag var förkyld konstant. Othilia sov apdåligt och jag tror den vidriga sömnbristen gjorde mig extra skör. Nu har jag klarat mig ett tag iaf. Hon är förkyld igen stackarn, men nu verkar det vända för hela familjen <3 Heja heja friskt humör! Skönt att det börjar vända för er. Underbart med en NORMAL dag!

Annons
stats