Jennie-Lie

Träningspepp på @Träningsdippen

Det är något jag helt har glömt att skriva om här inne!

Ni som följt mig ett tag vet att jag ibland ger mig in på nya saker, pushar mig själv att tänka nytt och pröva nya vägar i livet. Och nu har jag en sån grej igen. Jag har nämligen tillsammans med två fantastiskt starka och trygga kvinnor, Anna Haag och Sanna Hallberg startat ett konto som heter Träningsdippen på instagram.

Jag har inte tagit tag i träningen sen jag blev gravid med Unni, alltså 1 år och 9 månader sen. Jag gick på mammaträning i våras (det rekommenderar jag alla kvinnor att göra efter en graviditet) men efter det så har jag inte prioriterat mig själv. Det har varit mycket jobb, mycket med mammaledigheten och vardagspusslet. Men nu har jag bestämt mig för att pussla in mer motion åt mig själv. Att hitta tillbaka till glädjen i att röra på mig, och känna mig stark igen.

Självklart kommer träning med barn finnas med.

Så i den här resan och på vårt konto försöker vi visa det ärliga livet, hur vi rör på oss, vi delar med oss av SUPERENKLA träningspass som även jag följer, och kommer sätta upp olika mål och träna på att må bra i livet. Alla vi tre har olika förutsättningar och olika mål så det finns något för alla! Vi ska röra på oss när vi behöver det, stressa ner de dagar som är hektiska och tillåta oss själva att äta god mat utan ”jag borde…” tankar.

Jag som trebarnsmamma och ingen träning just nu, Sanna som två barns mamma som tränar regelbundet och Anna som inte har några barn och nyligen pensionerat sig från att åka längdskidor på elitnivå.

Jag äger ingen våg, kg ska inte spela någon roll, jag ska gå helt på känslan i kroppen. Och lära mig att lyssna på vad jag behöver. Som i onsdags, trots omplanering och VAB-pussel så lyckades jag planera in en 30 min lång promenad/joggingrunda (veckans träningspass #veckanstd på kontot). Visst har jag träningsvärk idag, men GUD så skönt det var! Bara jag, musiken och kylan!
Känslan direkt efter mitt träningspass i onsdags.

Är ni fler här som hakar på?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag har inte tränat över huvud taget sedan innan jag blev gravid med tvillingarna. Dvs 3 år sedan ungefär..det pinsamma är att jag jobbar i en idrottshall och jag får träna 3 timmar på arbetstid – varje vecka!
    IDAG körde jag mitt första pass, imorgon mitt andra. Nu kör vi!

stats