Jennie-Lie

Tröttheten är tillbaka

Som jag nämnde i veckans graviduppdatering så är tröttheten påväg tillbaka, mest på kvällarna men ibland även förmiddagarna. Så igår när jag skulle lägga barnen så hittade Hampus oss såhär efter ett tag (ber om ursäkt för lite väl mörka bilder).

IMG_1841 (1)IMG_1840

Alltså vilket tröttgäng, och det är oftast såhär jag nattar barnen. Ett barn på varje sida, Leia vill ha armen att snutta på, och Mattis vill helst att man bara ligger bredvid och gärna lutar huvudet mot honom.

Vi nattar barnen i våran säng, jag får så ont i ryggen av att ligga på deras madrass så det är skönast för alla att de får somna där. Sen när vi lägger oss, runt 23, så bär vi in dom i deras säng och där fortsätter de sova i några timmar. Leia trippar snällt in till oss själv och så lyfter vi upp henne i sängen, medan Mattis vaknar och blir ledsen så vi får hämta honom. Fast Mattis kan istället faktiskt sova hela nätter i deras säng ibland, medan Leia alltid kommer intassande till oss.

Just nu är också Pettson och Pannkakstårtan ett måste för att somna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JW

    Det ser mysigt ut! Vi har alltid nattat i soffan eller vår säng men nu när vi väntar nr 2 har vi köpt en ny säng till vår tjej, med utdragssäng under hennes! Det har fungerat att natta där under en veckas tid nu och vi är jätteglada över det! Vi har också en liten stol vid vår säng så att hon själv kan klättra upp till oss när hon vaknar och vill komma in till oss. ❤️

stats