Jennie-Lie

UnderbaraBarn mässan

Alltså jag fick ett litet infall förra veckan. Så många år har jag velat gå på UnderbaraBarn mässan i Stockholm, men aldrig har det passat. I år så var jag mammaledig just på fredagen, och efter att ha överlagt lite med Hampus så bestämde jag mig. Jag åker! Så 07:00 i fredagsmorse köpte jag flygbiljetter för mig och Unni, och 10:05 satt vi på flyget.


Redo för start mot Stockholm

Det blev mitt första dygn själv med bara Unni, och det var så mysigt att vara på äventyr bara vi två. När man har fler barn så glömmer man ibland bort att det är okej att inte vara alla ibland, utan ta sig tid med varje barn ett och ett. Flygresan ner gick toppen, det satt en 11 månaders kompis bredvid oss så de skrattade och kastade leksaker mellan varandra.

Vi landade och tog direkt en taxi till mässan, och vilken mässa, WOW!
Det var så många utställare där, underbart härlig stämning och såklart väldigt barnanpassat. Jag hade med mig både vagn och sele, gick hur bra som helst att ta sig fram med vagnen. Men Unni tyckte det var roligast i selen, att få vara med och kika på alla spännande produkter. För oss som bor långt upp i norr så var det så kul att få klämma och känna på alla produkter man bara ser på bild. Vi kollade på vagnar, selar, babyvakter, nappflaskor, nappar, mat, kläder, teknikprylar, böcker, appar, organisationer ja det fanns verkligen allt. Det gav så mycket inspiration för mig som verkligen gillar det här med barnsaker och Norrland.

I mammasanningars monter (ni följer väl henne här på instagram) så mycket skratt får man där varje dag. Och så var det även i hennes monter.

Vi var på mässan i nästan fyra timmar, Unni var vaken hela tiden och så glad. Hon pratade med alla utställare, mös med mig och kollade på allt med nyfikna ögon. Men vid 16-tiden började hon bli trött så då avslutade vi med att besöka photoboothet innan vi gick hem

Vi fick bo hos våra bästa vänner och deras kids i Stockholm, det blev god thai middag, massa prat och några timmars sömn innan vi klev upp och flög hem. För väl hemma var det städdag och fest med förskolan.


På resan hem var Unni helt slut, efter ett fantastiskt dygn i Stockholm bara vi två.

Mässan var iallafall helt fantastiskt, och kan ni så rekommenderar jag verkligen att ni tar er dit nästa år. Jag är sugen på att besöka deras babymässa, UnderbaraBaby i mars. Någon som vill haka på?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats