Jennie-Lie

Unni kan gå

Unni är så häftig, man ser på henne att nu vill du lära dig något, och bara minuter senare så gör hon det.

Hon har ju tagit lite små steg, men inte varit så intresserad av att gå utan stöd. Men så plötsligt så tändes det något i hennes ögon, jag såg att hon höjde blicken och började ta sats efter att ta sig framåt.

Så skulle jag jobba, den 21 november. Jag sa till Hampus precis innan jag gick att ”Nu tror jag Unni vill börja gå”. Bara en timme senare fick jag flera filmer där hon gick, först 2, sen 6 och tillslut 8 steg. Och idag, en vecka senare så går hon långa bitar själv.

När lärde sig era barn att gå? Mattis var 15 månader, Leia 17 månader och nu Unni 10 månader.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats