jennielie

Jennie-Lie

Unni Lie Wickström

Haha några av er smygsåg namnet igår när jag la upp en ny kategori här på bloggen.

Vår nya lilla medlem i familjen har fått namnet Unni!

Unni har faktiskt funnits med i våra tankar länge. Men vi har varit tvungna att testa det en stund, men kommit tillbaka till namnet hela tiden. Hon är verkligen en Unni.

Unni kommer från fornnordiskans ord Unna, som betyder älska. Och för mig så passade det så himla bra för sekunden jag fick se henne så öppnade hon verkligen en ny dörr i mitt hjärta. Så älskad på en gång!

Dessutom så känns Unni som en riktigt bra kombo med Leia och Mattis. Leia, Mattis och Unni!

Hennes mellannamn är Lie, som kommer från min mamma. Min mamma som är både min förebild och min trygghet inom föräldraskap, som jag alltid kan vända mig till och som tillsammans med min pappa stöttat oss otroligt mycket med tvillingarna. Det var ett solklart val från både mig och Hampus.

Så säg hej till vår Unni, henne kommer ni se mycket av framöver!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Så fint! 🙂 Och så fint det är att få skicka mer än bara ett namn. Nu visade det sig visserligen att vår dotters namn betyder hemmets lilla härskare haha.. kanske inte var något vi tänkte att vi skulle skicka med egentligen. Men namnet kommer från en släkting och hennes mellannamn från min syster. Hur som.. Unni Lie.. jättefint! Och jättefin tjej! =) Grattis! <3

stats