Jennie-Lie

Vad gör jag idag?

Alltså jag är helt överväldigad av era kommentarer, likes och meddelanden ni skickat till mig om mitt förra inlägg om jobbet som nästan knäckte mig. Ni är många som sitter i samma situation, eller har suttit, och det enda jag kan säga är att det är inte värt det. Samla ihop dig själv, dina drömmar, sätt upp ett mål och ta dig bort så fort du kan. Jag lovar dig att det är bättre att ha ett skitjobb med bra chef och kollegor, än ett bra jobb med en skitchef eller dåliga kollegor.

Mitt skrivbord en helt vanlig dag. Kalender, dator, hörlurar och bestick (?).

Jag tänkte lite snabbt skriva om vad jag gör idag, efter min resa på Berghs så har jag varit på kommunikationsbyråer, jobbat på marknadsavdelningar och nu driver jag alltså eget. Eftersom jag är mammaledig 50% fortfarande så jobbar jag just nu med podden på kvällar och helger, och på dagarna så frilansar jag som skribent, copy, kommunikatör och projektledare.

Jag älskar sociala medier, att tänka om, ge värde till människor från företag, hitta nya vägar att synas. Det roliga är att jag har mina kanaler att testa mina teser på (så ni ska veta att ni är mycket utsatta för olika expriment) och sen kan jag applicera detta på mina kunder. SUPERKUL!

Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte är helt på banan just nu, lite vilsen i vad jag vill göra. Det där med att sätta upp nya mål och jobba mot, jag är så van att prestera och just nu kan jag inte sätta ett självklart mål och det gör mig frustrerad och ensam. Men jag fick ett så fint råd från min fina vän Sanna, att försök känna att det är okej att vara där just nu. Rätt som det är så hittar du rätt väg igen och kan fortsätta framåt, njut av att bara göra det som är roligt för stunden utan längre mål. Så just nu får jag påminna mig om det flera gånger om.

 

Just för stunden gillar jag att tänka foto och film, känna mig stark och ta tiden till att hinna med i barnens utveckling. 

Vart är ni i karriären och livet just nu?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats