Jennie-Lie

Valborg och sockervadd till nattmat

Ni som följer mig vet hur mysig jag tycker vår valborg är. Innan trollen föddes så skrev jag lite om det i det här inlägget. Nu äntligen börjar jag få uppleva det med våra egna barn.

Det här var alltså tredje året som vi var där med barnen och första året som vi verkligen kunnat börja skapa minnen med dem. Igår satt de först trötta i sin vagn, de hade vägrat vila på dagen så de satt väldigt stilla.

Små underbaringar!

Men efter lite kolbulle och mys i vagnen så laddade dem om och ville leka. Så vi tog en sväng ner till brasan, eller vi och vi, jag fick avbryta för att springa in och mata Unni. Men Hampus tog några fantastiska och leriga bilder på trollen!

Dessutom var det andra året vi fick gångna med bästa Sanna på valborg, Johannes var tyvärr på jobb i Norge, men efter nästa år så kan vi kalla det tradition. Och såklart vad Jonna och Unni med! Jonna satt med de största fina ögonen och följde spänt det som hände. Unni sov, och sov och sov lite till. Lite matpauser bara!

Trötta-bönan, längtar till hon springer runt där med trollen!

Vid 22 började Leia frysa, då hade vi lekt, spelat kramdjurstombola och chokladhjul. Så vi satte oss i bilen, men precis när vi skulle åka så kom Leia på att vi glömt sockervadden (vi glömde den med flit pga lång kö) så det var bara för Hampus att hoppa in i kön!

Klockan 23 hade han fått sockervadden och barnen var fortfarande vakna och åt glatt! I typ 3 minuter innan båda somnade som två stenar, och vi fick bära in dem hemma. Hjärtat blev sådär lyckligt överglad då över den fina kvällen vi fick!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats