Jennie-Lie

Världens kortaste vecka

Idag jobbar jag första dagen den här veckan, barnen var ju lediga måndag och tisdag. Sen igår så hade Hampus jobb uppe i Åre så jag, Unni, Sanna och Jonna valde att haka på. Det blev lite fika, mat och mys.

Snacka om att det påminde mig om hur det var att ha twins när jag fick hålla i Jonna och Unni samtidigt.

Så idag är jag på jobbet, Hampus är hemma med Unni. Jag är fortfarande väääldigt snorig och förkyld så jag ska strax packa ihop och åka hem för att vila lite. Men imorgon är det alltså fredag igen? Galet vilken kort vecka det blev. Trots det så har vi massa skoj planerat.

I helgen så ska Leia och Mattis nämligen på sitt allra första födelesedagskalas, och sen har de även en date med moster och morbror inplanerad när de ska kolla på babblarna och äta pannkakor.

I bloggen så tänkte jag försöka få upp förlossningsberättelsen i veckan, den har legat där sen i januari men jag har inte fått tummen ur att kolla igenom bilderna än. Så det blir mitt uppdrag, om ni vill läsa lite mer ingående om förlossningen med Unni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats