Jennie-Lie

Vårruset 2018

Igår hade jag en så härlig kväll, bästa Sanna drog med mig till hennes mamma-tränings-gäng och vi promenerad vårruset tillsammans.

Vi började sist, gick om ett bra gäng, var tvungna att mata och trösta ledsna bebisar, kom sist i mål.

Jag saknar verkligen att springa, var så avis på de vi mötte som kutade, så igår satte jag ett eget mål i huvudet, att om min kropp läker som den ska nu efter graviditeten, och jag får några besked kring min förlossningsskada som ger mig ok till att springa. Så hoppas jag vara i så pass bra form nästa vår att jag kan springa. Vad tror ni? Kommer jag ta mig runt och vara hel då??

Såklart så är ju picknicken efteråt den absoluta höjdpunkten! Unni var missnöjd typ halva rundan i vagnen, men såfort vi packade upp picknicken och hon fick lägga sig och spralla runt så var hon nöjd!

Sen slocknade hon ordentligt i bilen påväg hem!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Förlåt om burdus fråga – jag tycker jag läser din blogg kontinuerligt (så roligt att följa då jag själv har en 3,5 åring o en 5 månaders) men jag kan inte minnas att du berättat om din förlossningsskada? Alltså helt ok om du inte vill eller så undrar bara om det är jag som missat eller minns fel 😊 .
    Kram!

    1. jennielie

      Men åhhhh bra där!! Nej jag har nog bara pratat om det på våra klipp på Familj vecka för vecka. Inlägg kommer snarast!

stats