Jennie-Lie

Vart finns de bästa underkläderna?

Ja, det är sant, tre barn senare så känner jag att de flesta av mina underkläder inte funkar längre. Varför köper man så sällan underkläder? Tycker hela dagen blir så mycket bättre om man har bekväma underkläder som man känner sig snygg i?

Om man dessutom försöker tränga på sig de där obekväma trosorna eller BHn så är det mycket lättare att de dumma tankarna om kroppen kommer. Att rumpan blivit plattare, brösten större eller magen sladdrigare. SÅ ONÖDIGT!

Kläderna jag har på bilden kommer från Cubus och var grymt sköna under graviditeten. Men numera kan BHn knappt hålla brösten på plats.

Så vad använder ni andra mamas för underkläder? Vart ska man köpa bekväma trosor som inte skär in, eller en BH som faktiskt kan hålla två tomma amningsbröst på plats?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannapanna

    Mitt tips är att gå till en riktigt underklädesaffär för att köpa en riktigt bra bh som passar och är i rätt storlek, dom är väldigt trevliga och hjälpsamma på såna ställen! Kan tex rekommendera fin inunder i Östersund 😊

  2. Johanna

    Jag rekommenderar lace.se, jag kunde inte hitta bra BH på typ Lindex eller KappAhl, men lace har väldigt bra utbud👍🏼 Mvh Stolt ägare till hängiga, stora och zebrarandiga bröst, lycka till med letandet☺️

stats