Jennie-Lie

Vecka 38

Alltså förstår ni att vi är i vecka 38 idag med Sprallis? Jag har inte helt förstått det här att den kan komma när som helst nu! 

Kroppen är tung och klumpig, och jag kommer inte ihåg hur det känns att inte vara trött och ha ont. Kommer man någonsin känna så igen? 

Hampus och jag fortsätter våra samtal på föräldra och barnhälsan. Jag ska skriva mer om det och hur allt går hemma, men det är tungt att skriva om så det tar sin tid. 

Leia och Mattis längtar iallafall efter Sprallis, de pratas mycket om Sprallis eller bebisen. Och de gillar att visa upp bebis sakerna vi har hemma eller krypa upp på magen och säga ”mi mysa Sprallis”.

Leia som myser på med magen!
Den här veckan har jag verkligen börjat sakta ner tempot, och från och med nästa vecka så går jag hem på heltid till Sprallis kommer. Det känns skönt, jag kan (orkar) inte prestera mer nu och den energin jag har kvar behöver jag lägga hemma på att förbereda inför bebisbubblan och på Leia, Mattis och Hampus. 

Jämfört med förra graviditeten då man längtade ihjäl sig efter barnen, så känner jag att Sprallis gärna får stanna inne några veckor till så vi hinner få iordning allt, och tills alla juldagar är över. Helst gärna ett nytt år också. Samtidigt har jag en känsla över att den inte kommer vilja stanna inne så länge. Det kan få mig lite nervös att jag känner så, men har förstått att det är vanligt när man redan har barn att man känner att man inte riktigt hänger med i graviditeten och därför längtar lite mindre. Någon av er som känner igen er?! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennielie

   Åh det är det tyvärr inte, det är en vanlig bh från Cubus men såååååå skön!! Däremot har jag en liknande modell som amningsbh från glammom.se den heter grace någonting där 😍❤️🌸

 1. Amanda

  Jag var på TUL igår en vecka efter BF och nu verkar det bli snabba puckar eftersom lilltjejen verkar ligga på 5kg 🙈 Ingen jävla aning om varför hon har kunnat bli så stor. Är 167cm och vägde 59kg på inskrivningen och har bara gått upp 13kg hittills men jag fick en hinnsvepning igår och börjar få värkar nu och om det inte har satt igång på allvar idag så ska vi på igångsättning imorgon… Jag är helt jävla chockad men samtidigt vet jag att hon är här inom några dagar 🤗 Snart är er sprallis här också!

 2. JW

  Känner absolut igen den känslan! Jag fick lite panik när det började närma sig. Kändes som att vi inte var redo än! Men när lillasyster kom för två veckor sen (10 dagar före BF) var det ju bara att hänga med. 😃 Hoppas att du kan vila innan Sprallis kommer!

stats