Jennie-Lie

Vi är hemma igen

9 fantastiska dagar i husvagnen, vi har besökt, Strömsund, Lycksele, Arvidsjaur, Älvsbyn, Storforsen, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

Ni vet att jag är hundra procent ärlig här med hur jag mår, och hur vi har det. Och innan vi åkte så var jag så nervös, bo så tight med hela familjen dygnet runt och sen åka över 150 mil tillsammans dessutom. Men vet ni? Det har gått så otroligt bra, jag ville verkligen inte att det skulle vara slut på det igår när vi parkerade här hemma.

Jag är så tacksam för att min älskade man Hampus orkade peppa mig till att göra det här, att han när jag spelat in poddavsnitt roddat med alla tre barn och för alla magiska bilder han har tagit under resan!

Nu har jag fem superspännande poddavsnitt som ska klippas ihop. Idag tog vi ledigt tillsammans med lite krassliga barn, imorgon börjar vardagen igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats