Jennie-Lie

Vi har det bra

Jag måste bara visa er barnens nya sätt att säga hejdå till oss när vi ska gå hemifrån. Då ska vi gå till köksfönstret, den som är kvar hemma får lyfta upp dom och där ska man vinka och pussas genom fönstret. Även Unni hakar på och vinkar och vill pussas, så himla sött.

Men ibland när man tar sånna här bilder, och tittar på dom så inser man hur otroligt lyckligt lottad man är, som har fått tre barn och bor i ett hus med tak och värme. Jag är faktiskt väldigt tacksam över de enkla sakerna, för jag vet att det är sååå många som tyvärr inte har det så.

Nästa vecka ska jag göra en intervju för podden med en kvinna som forskat inom abort i U-länder, barn som blir mammor, bor på gatan och lämnas ensamma. Redan nu är jag faktiskt nervös över hur jag ska ta mig igenom avsnittet utan att tappa hoppet helt.

Har ni något ni vill att jag ska fråga henne om?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats